Hoe werkt een Fashioncheque?

Heb je een Fashioncheque cadeau gekregen en wil je deze graag verzilveren? Wij vertellen je precies bij welke winkels je jouw Fashioncheque kan besteden en hoe het werkt. Een Fashioncheque kan bij meer dan 10.000 winkels en webshops in Nederland besteedt worden, dus de kans is groot dat je sowieso slaagt in het vinden van een favoriete product.

Hoe werkt een Fashioncheque?

Een Fashioncheque kan je op twee manieren verzilveren: online en offline (in een fysieke winkel).

Het verzilveren van een Fashioncheque in een winkel

Bekijk in ons overzicht van winkels welke winkels bij jou in de buurt een Fashioncheque als betaalmethode accepteren. Als je eenmaal in je winkel bent en je hebt een product gevonden, dan is het tijd om te betalen met jouw Fashioncheque. Overhandig jouw cadeaukaart bij de kassa aan de kassamedewerker. De kassamedewerker zal jouw Fashioncheque scannen en het bedrag van het product zal van jouw tegoed worden afgeschreven. Als het product goedkoper is dan de waarde op jouw Fashioncheque, dan zal het restant op je kaart blijven zijn. Dit tegoed blijft één jaar geldig (vanaf de aankoopdatum van de fashioncheque). Als het product duurder is dan het bedrag wat op jouw Fashioncheque staat, dan kan je het aanvullen met een andere betaalmethode, zoals bijvoorbeeld contant.

Het online verzilveren van een Fashioncheque bij een webshop

Als je jouw Fashioncheque online wilt verzilveren in een webshop, kan dat. Steeds meer mode webshops voegen Fashioncheque toe als betaalmethode. In ons over zie je welke webshops gebruik maken van Fashioncheque. Deze betaalmethode is te selecteren in de checkout in de betaalsectie, naast de gebruikelijke iDeal, PayPal en Mastercard. In de volgende stap vul je het 19-cijferige kaartnummer in en eventueel je 6-cijferige beveiligingscode. Deze is te vinden onder de kraslaag op je kaart. Als je na het verzilveren van je Fashioncheque nog een restbetaling moet doen, kan je alsnog kiezen om de rest met iDeal, PayPal of een andere betaalmethode te voldoen.

Bij welke winkels kan ik mijn Fashioncheque verzilveren?

In ons overzicht vind je alle winkels waar je een Fashioncheque kan verzilveren. Bij Fashioncheque Winkels kan je eenvoudig en makkelijk jouw Fashioncheque direct online verzilveren, maar je kan ook besluiten om naar een fysieke winkel te gaan om het product direct op te halen.